06.01.2012

Подаруночок

Ось і кролик передає свої повноваження дракончику.. А кролик виявився таким собі кровососом для нас.. Якщо на головну Йолку країни витратили стільки національної валюти..
А так кролик не відрізняється від інших тварючок.. Всі переходи, виходи та входи заставляються легально зрубленими ялинками, соснами.. Дахи міських джунглей якось незграбно обвішуються мейд-ін-чяйна ліхтариками.. Святкове падіння цін вгору, особливо на мандаринки.. Всі змушують свої півкулі опрацьовувати матеріал на тему "де зустріти новий рік".. Всі хочуть "ах" за враженнями для себе і для гаманця.. Всі бажають смачно поласувати отим величезним шматком чарівного дійства під назвою "Новий рік"..
Але перед тим як попрощатись з кроліком, треба розібратись, що ж він такого напакостив..
Проте, залишимо це репортерам телеканалів..
Який же це прекрасний період.. Останні години до нового року.. Матюкаєшь та ругаєш себе за те, що ти не встиг зробити, що було впадло, що просто не хотілось робити, на що не встигало часу, на що непотрібне пройобував час.. Але в той же момент не соромно корити себе, адже всі проблеми (трабли, як зараз модно) залишаться з кроліком.. А разом з дракончиком підемо підкорювати нові вершини і на це буде час і натхнення!
Отже, дякую всім за те, що робили для нас і негативне і позитивне, адже щоб не робилось - все до кращого! :)
Чарівної ночі всім! До зустрічі в наступному році :)

Вадим Тірошко                                                                        31 грудня 2011

Комментариев нет:

Отправить комментарий